Freedom fotografieAlgemene voorwaarden

 


 1. -Bij slechte weersomstandigheden kan de paardenfotoshoot verplaatst worden naar een later tijdstip of dag.


 1. -Er zal door het model/eigenaar van het dier, geen schadevergoeding geeist kunnen worden indien de fotoshoot door technisch defect niet kan doorgaan, of indien de foto s hierdoor mislukt, gewist of beschadigd worden.


 1. -Elke directe en indirecte schade toegebracht door het model of door (het dier van) de eigenaar, zal door het model/eigenaar van het dier vergoedt worden.


 1. -Voor iedere vorm van commercieel of non-commercieel gebruik is schriftelijk toestemming van de fotografe verreist.


 1. -De fotograaf heeft het recht om gemaakte opnames van u of uw dier op te nemen in haar portfolio en voor commerciele doeleinden te gebruiken, tenzij anders is overeengekomen.


 1. -Niets van de website, www.freedomfotografie.nl, mag worden verveelvoudigt, opgeslagen of gepubliceerd op wat voor wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de fotografe.


 1. -Elk gebruik van een fotografisch werk dat niet is overeengekomen, wordt beschouwd als een inbreuk op het auteursrecht van de fotografe.


 1. -Indien gebruik van fotografisch werk is overeengekomen, moet de naam van de fotografe duidelijk bij het fotografische werk worden vermeld, of met een verwijzing naar het fotografische werk in de publicaties te worden opgenomen.


 1. -Reeds gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden.

Geannuleerde afspraken binnen 24 uur worden in rekening gebracht.FOTO S BESTELLEN


 1. -De foto s van het evenement worden op de website getoond incl. copyright tekst.

Als u foto s nabesteld, staat er uiteraard geen tekst door de foto.


- De afdrukken worden als exemplaren verkocht, maar de rechten blijven in bezit van de fotografe.


 1. -Na bestelling van de gewenste afdrukken ontvangt u mijn betalingsgegevens per email. Nadat de betaling is ontvangen, kunt u de afgedrukte foto s binnen 3 weken per post verwachten.